Nieuwe hoofd trainer.

De 46 jarige Sjoerd van Klaarbergen uit Drachten wordt met ingang van het seizoen 2019-2020 de nieuwe hoofd trainer van vv Ternaard en volgt daarmee Gerlof Kootstra op.

Op dit moment is Sjoerd van Klaarbergen hoofd trainer bij de zaterdag vierde klasser sv Haulerwijk. Van Klaarbergen beschikt over het TC II diploma en geldt als een ervaren trainer. Hij ziet Ternaard als een mooie uitdaging om de club naar een hoger plan te tillen.

Bij de selectieprocedure bleek dat er veel belangstelling was om als hoofd trainer bij de vv Ternaard aan de slag te gaan.

In unaniem overleg met de staf en de spelersraad werd gekozen voor Sjoerd. Het bestuur van de vv Ternaard  verheugd zich op  de komende samenwerking.

Live verslag  Ternaard 1 - Arum 1.

a.s.Zaterdag 9 Februari wordt door RTVNOF live verslag gedaan van de wedstrijd Ternaard 1 - Arum 1.Uw verslaggever is Yde Prins.

Zaterdagmiddag reisde de selectie van Ternaard af naar Tzummarum voor de laatste competitie wedstrijd voor de winterstop, en waarbij Ternaard zich met trots Herfstmaister kampioen mocht noemen.