top ad2

Ternaard door zonder zelf te spelen KAMPIOEN in de 5e klasse B.

De KNVB had CVO toestemming gegeven om de wedstrijd te verplaatsen naar dinsdagavond 21 mei. Dus was het afwachten voor Ternaard wat Beetgum tegen Arum deed. Bij winst van beetgum tegen Arum was Ternaard zonder zelf te spelen alsnog kampioen .Vele eerste elftal spelers van Ternaard waren deze zaterdagmiddag aanwezig bij de wedstrijd Arum - Beetgum en zagen Beetgum met 0-3 winnen. Dus zonder te spelen werd Ternaard de terrechte kampioen in deze 5e klasse B. Bij thuiskomst in Ternaard werden de spelers van Ternaard op gewacht door supporters en bestuur en werden ze met vuurwerk en confetti binnen gehaald, waarna er in de kantine alvast een klein feestje werd gevierd. Echter het grote feest wordt gevierd na de wedstrijd  thuis tegen SSS'68 op 25 mei waar spelers, trainer en leiders worden gehuldigd en in het zonnetje worden gezet. Een prachtig resultaat van de gehele staf van het 1e elftal, en waarbij Ternaard na 23 jaar eindelijk weer kampioen is geworden en hierbij weer terrug keert in de 4e klasse waar het ook thuishoort. Proficiat jongens.

Laatste nieuws

Seizoen duurt een wedstrijd te lang voor Ternaard.

Afgelopen zaterdag alweer de laatste wedstrijd van het seizoen 2018-2019.  Ternaard mocht het deze middag opnemen tegen SSS'68 uit Marssum.

Lees meer...

Overtuigende zege van Ternaard op CVO.

Dinsdagavond werd de inhaalwedstrijd Ternaard-CVO gespeeld op sport complex "De Bourfinne" die eerder voor 11 Mei op het programma stond maar wegens een sterfgeval bij CVO was verplaatst naar deze dinsdagavond.

Lees meer...

Ternaard wint met 4-0 van Beetgum.

Ternaard reisde zaterdagmiddag af naar Beetgum waar het tegen de plaatselijke trots moest spelen wat tevens de laatste uitwedstrijd was, want dinsdagavond komt CVO op bezoek en volgende week zaterdag middag SSS'68 waar dan tevens de jongens worden gehuldigd.

Lees meer...

sidebar ad1b

Sponsoren

Volg ons op

Adresgegevens

De Groedse 7, 9145 RG Ternaard

Tel: +(31) 0519 57 1095

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: http://www.vvternaard.nl

Onze sponsors

vernosparsmitrietmtdkingmajongbranderbotma