Afgelopen zaterdag de ontmoeting tussen het te laag staande WTOC en Ternaard wat  goed aan de competitie is begonnen. Naar de stand kijkend  zou je voorafgaand aan het duel ook kunnen zeggen dat dit voor Ternaard niet al te grote problemen mag opleveren. Uiteraard ligt hier ook de valkuil van Ternaard. De scherpte ontbrak deze middag en kansen die er normaliter in gaan werden nu om zeep geholpen.

Zaterdagmiddag 9 November is er live verslag van de wedstrijd vv WTOC 1/ Ternaard 1 in het sportprogramma Runwei sport van RTVNOF. De frequenties kunt u vinden op de sites van rtvnof.nl en rtvkanaal30.nl.

Uw reporter is Wiebe de Boer.

Afgelopen zaterdag stond er weer een mooi affiche op het programma, want koploper RWF kwam op bezoek in Ternaard. De ploeg van trainer Sjoerd van Klaarbergen kon na de winst op vv Dokkum met een goeg gevoel aan de wedstrijd  beginnen en er was dan ook geen reden om wisselingen door te voeren.

Afgelopen zaterdag weer een mooie affiche voor Ternaard . Dit keer mocht men afreizen naar buurman vv Dokkum. De tweede derby op rij en een wedstrijd die de nodige herinneringen oproept.