Ternaard 1 speelt de volgende oefenwedstrijden:

14 januari  Blue Boys 1  -  Ternaard 1   om 20.00 uur (afgelast)

21 januari  Ternaard 1  -  VVT 1            om 19.45 uur (afgelast)

21 januari AVC 1 - Ternaard 1               om 20.30 uur.

28 januari  Ternaard 1 - VVT 1              om 19.45 uur.

De wedstrijd GSVV 1 - Ternaard 1 van a.s. Zaterdag 14 dec 2019 begint niet om 14.30 uur maar om 14.00 uur. En wordt gespeelt in Gerkesklooster.

Afgelopen zaterdag kwam het Groningse Opende naar Ternaard. Kijkend naar de statestieken een lastige hobbel voor de Ternaarders, aangezien er slechts één wedstrijd van de voorgaande acht wedstrijden winnend werd afgesloten. Toch gingen de mannen van Sjoerd van Klaarbergen met het nodige vertrouwen de wedstrijd in.

Afgelopen zaterdag was het een belangrijke wedstrijd voor zowel Ternaard als Friese Boys. De winnaar zou aanhaken bij de grote middenmoot van de vierde klass B en de verliezer voorlopig afhaken. Ternaard heeft uit de laatste wedstrijden weinig punten weten te behalen en de laatste winstpartij dateert alweer van een maand terug in de uitwedstrijd tegen Dokkum. Voor Ternaard dus zaak om de drie punten mee te nemen naar het hoge noorden.

Afgelopen zaterdag mocht Ternaard na een vrij weekend weer de wei in en was Kootstertille de opponent. Het was al weer een tijdje terug dat beide teams elkaar ontmoeten in competitieverband, dus ploegen die redelijk onbekend voor elkaar waren. Beide ploegen hadden hun laatste wedstrijd verloren en dus wilde men zo snel mogelijk weer het zoet van de overwinning proeven.