Voetbal Nieuws

Activiteiten

za okt 21, 2017 om 08:00 - 17:00
Vrijwilligersavond

Sponsoren

K800 P1200881

Zaterdagmiddag stond de thuiswedstrijd van Ternaard tegen VVSV 09 op het programma, de ploeg uit het Groningse Ulrum. Jaren geleden speelden bei8de ploegen ook al eens tegen elkaar en beide keren won Ternaard, maar toen hete de club UVV. Vandaag echter nieuwe kansen waarbij de ploeg uit Ulrum met 1 punt in de onderste regionen verkeerd en Ternaard zich mede koploper mocht noemen.

Lees meer...

Beste vrijwilligers van de vv Ternaard.

Zoals jullie hier en daar  gehoord hebben zal er op zaterdag 21 oktober 2017 een vrijwilligersavond worden georganiseerd. Wij als bestuur hebben namelijk een enorme waardering voor de vrijwilligers die hun vrije uren steken in het reilen en zeilen van de voetbalvereniging Ternaard. Zonder vrijwiligers kan een vereniging niet draaien.

Lees meer...

Het eerste elftal van Ternaard moest afgelopen zaterdagmiddag afreizen naar Gerkesklooster om daar de topper tegen de plaatselijke GSVV af te werken. Beide teams hadden in de eerste twee duels de volle winst geboekt, dus dit was een mooie afspiegeling om te kijken hoe men er voor staat. Ternaard begon met o.a. de niet geheel fitte Simon van der Weg op de bank en was verder nagenoeg compleet afgereisd naar Gerkesklooster.

Lees meer...